Макларън ще започне тестовата си програма за участието си в

...
Макларън ще започне тестовата си програма за участието си в
Коментари Харесай

Макларън започват тестовете за Индикар през април

Макларън ще стартира тестовата си стратегия за присъединяване си в Индианаполис 500 през април. Състезателните коли ще бъдат доставени още в края на януари. Макларън си партнираха с Андрети Аутоспорт и Хонда за Инди 500 през 2017-а, само че предишния месец те потвърдиха, че тази година ще изградят собствен отбор, а за снабдител на мотори ще употребяват Chevrolet.

Със сигурност Фернандо Алонсо ще бъде представителят на Макларън в най-бляскавия кръг от автомобилните серии Индикар. Отборът обаче въпреки всичко обмисля концепцията да добави още един собствен автомобил на стартовата решетка.
The sky's the limit pic.twitter.com/aHJSSOEHvE
— Fernando Alonso (@alo_oficial) December 18, 2018
" Развълнувани сме, защото ще бъдем обособен тим. Президентът на плана Боб Фърнли прави отлична работа. Вече назначихме своите основни инженер и монтьор. Бих споделил, че екипът ни е съвсем приключен. Водим полемики със спонсори и чакаме колата ни да наподобява доста добре ", разкри шефът на Макларън Зак Браун.

" Имаме много прецизни ограничавания за тестванията, тъй че не ни е разрешено да ги организираме, когато ние си решим. Мисля, че ще сме на пистата за първи път при започване на април. Ще изпълним оптималния брой разрешени проби – както на " Индианаполис ", по този начин и отвън него ".

Състезанието за Инди 500 е планувано за месец май.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР