MakerDAO, децентрализираната платформа, отговорна за стабилната монета DAI, наскоро представи

...
MakerDAO, децентрализираната платформа, отговорна за стабилната монета DAI, наскоро представи
Коментари Харесай

MakerDAO интегрира изкуствен интелект в пътната си карта

MakerDAO, децентрализираната платформа, виновна за стабилната монета DAI, неотдавна показа цялостна пътна карта, известна като Endgame, ориентирана към повишение на успеваемостта, устойчивостта и присъединяване.

Тази актуализация ще употребява AI принадлежности и ще ги ползва към отворени и мащабируеми процеси. Непосредствената цел на този проект е да се утвърди като най-широко потребления план за постоянна монета в границите на идващите три години.

Руне Кристенсен, съосновател на MakerDAO, изрази в обява във форума, че Endgame ще рационализира и паралелизира екосистемата Maker, като вкара единна еднаквост на марката и пусне шест нови SubDAO.

Тези SubDAO ще бъдат налични за фарминг от страна на потребителите и ще подтикват нововъведенията и разпределението на обезпеченията без позволение.

Модернизацията ще приключи с внедряването на нов блокчейн, който е тясно интегриран с Етериум . Тази интеграция има за цел да увеличи сигурността на ръководството, да приложи усъвършенствани функционалности на Endgame и да вкара цялостна токеномика.

Първоначалната фаза на самодейността Endgame ще се концентрира върху основаването на обединен бранд за екосистемата, без да се вършат каквито и да било промени в стабилната монета Dai и токена за ръководство MKR .

Въпреки това, нови версии, наречени NewStable и NewGovToken, ще бъдат налични за ъпгрейд.

NewStable ще служи като ERC20 обвивка за съществуващата постоянна монета Dai, до момента в който NewGovToken ще бъде реденоминирана версия на MKR с увеличено предложение. Тази стъпка дава отговор на нуждата от съгласувана идея, вместо да се поддържат две обособени марки.

На идващия стадий ще бъдат пуснати шест SubDAO като родени децентрализирани, профилирани подразделения в границите на MakerDAO. Този ход има за цел да отстрани оперативната трудност и разноските, като ги делегира на тези SubDAO, като по този метод понижи цялостната трудност и риск.

По-нататъшните стадии на пътната карта включват:

  • Въвеждане на принадлежности с изкуствен интелект за наблюдаване и възстановяване на ръководството
  • Въвеждане на стратегия за стимулиране на ръководството
  • Внедряване на нов блокчейн, прочут като NewChain

NewChain ще употребява хард форкове като механизъм за ръководство и ще дава усъвършенствани функционалности за процесите на ръководство на DAO, подпомагани от AI, и за потребителите на AI принадлежности. Тези функционалности включват генериране на смарт контракти, наемане на положения и хващане на MEV в протокола.

Стартирането на NewChain значи последната стъпка в процеса на пускане на Endgame. След като бъде разгърната, MakerDAO трайно ще навлезе в положението Endgame, където огромните промени стават невъзможни, а главните процеси и салдото на силите остават децентрализирани, самоподдържащи се и неизменими за неопределен срок.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР