Македонците са див народ без идентичност. Това е казал лидерът

...
Македонците са див народ без идентичност. Това е казал лидерът
Коментари Харесай

Мюсюлмански лидер за македонците: Те са див народ, никога няма да имат идентичност

Македонците са див народ без еднаквост. Това е споделил водачът на Ислямската религиозна общественост (ИРО) в Република Северна Македония Сюлейман Реджепи в хода на гала по слагане на темелния камък на джамията в скопското село Арнакия. Церемонията е извършена на 14 март 2019 година, заяви тогава македонският „ Фокус “, съобщи българската организация " Фокус ".

„ ИРО няма да разреши строителството на джамии да бъде възпрепятствано и няма да мълчи за това. Това беше дадено от ръководителя на Ислямската религиозна общественост “, сподели Реис Ул Улема Хаджи Сюлейман Ефенди Реджепи.

„ Няма да допуснем да се попречва и да не се разрешава строителството на джамии, няма да го допуснем. Никога няма да замълчим. Надяваме се с Бог напред, че ще дойдат по-добри времена и на всички места, където имаме народ и места... (например) в село Лазец, Битолско, където нямат джамия повече от 100 години, (ще бъдат издигнати). Замислете се с какъв див народ съжителстваме. Това е безпримерно див народ и по тази причина нямат еднаквост и в никакъв случай няма да имат, без разлика, че ние желаеме да им помогнем. Това не оказва помощ, бездушните не проглеждат “, изясни Реджепи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР