Македонският вицепремиер Никола Димитров смята, че няма по-подготвена държава от

...
Македонският вицепремиер Никола Димитров смята, че няма по-подготвена държава от
Коментари Харесай

Македонският вицепремиер: РС Македония е подготвена за влизане в ЕС

Македонският вицепремиер Никола Димитров счита, че няма по-подготвена страна от неговата, за започване на договаряния за участие в Европейския съюз (ЕС), оповестява БГНЕС.
" Македония извърши всички условия и съгласно доста страни-членки и представители на европейските институции в Брюксел, по всяка възможност ние сме една от най-добре квалифицираните страни за започване на договаряния. В момента се намираме пред точката за приемане на Преговорната рамка от страна на държавите-членки на Европейски Съюз.
 От на следващия ден облекчават Коронавирус ограниченията в Северна Македония От на следващия ден облекчават Коронавирус ограниченията в Северна Македония
От 1 юни в Република Северна Македония ще бъде отстранено условието да се носят маски навън. Разрешаватт се сватби с музика и с...
Тук не би трябвало да има никакви подозрения. Нашите позиции се основават върху кристално ясни правила, както във връзка с интернационалното право, по този начин и във връзка с Договора от Лисабон, както и на други правни контракти на Европейски Съюз отнасящи се до правата на индивида ", сподели Димитров, който дава отговор в държавното управление в Скопие за евроинтеграцията на. Той взе участие в първото съвещание на Националния съвет по въпросите на евроинтеграцията към Народното събрание на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР