Македонският гранит е в очакване да бъде положен на площад

...
Македонският гранит е в очакване да бъде положен на площад
Коментари Харесай

Македонският гранит в очакване да бъде положен на площад Централен

Македонският гранит е в очакване да бъде положен на площад " Централен ", съобщи репортер на Plovdiv24.bg . Все още опакованите блокове към този момент притеглят погледите на пловдивчани, а по-наблюдателните могат да се осведомят за размери, количество и разцветки по данни от самите производители. Така например при инспекция излиза наяве, че пловдивската настилка се добива край Прилеп, наоколо до село Крушевица, Мариово, по тази причина е и известна под името " Мариово Крин ". 

С материалите на компанията са изпълнени релефите на триумфална порта  " Македония " в Скопие, редица музеи, мостове и частни обекти, с материалите на въпросното находище пък е изпълнен площадът в Прилеп.

Междувременно работа по площад, под подлеза на " Гладстон " и прилежащите тротоари на бул. " Цар Борис Трети Обединител " се работи, измененията се виждат всеки ден. Работи се по подземната връзка. Паралелно подстъпът към Цар Симеоновата градина и водните огледала край паметника на Гюро Михайлов са разкопани, фронт служащите са отворили и пред Военния клуб, пренасяне чака единствено фонтанът, прочут като " Спиралата ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР