Македонската TВ 21 съобщава за инцидент на пътя Подгорица-Никшич. Група

...
Македонската TВ 21 съобщава за инцидент на пътя Подгорица-Никшич. Група
Коментари Харесай

Возилото на черногорския премиер мина през протестиращи, те се метнаха върху капака

Македонската TВ 21 оповестява за случай на пътя Подгорица-Никшич. Група протестиращи против решението на ръководещите да трансформират критериите за приемане на поданство блокира придвижването по пътя и се опита да попречва прекосяването на служебния автомобил на черногорския министър-председател Здравко Кривокапич, в който е пътувала и неговата щерка.

Инцидентът се случи на пътя Подгорица-Никшич, откакто група жители се пробваха да попречат на прекосяването на държавно служебно транспортно средство. Видеото, предоставено на медиите в Подгорица, демонстрира група жители, които се качват на автомобил „ Мерцедес “, благосъстоятелност на Генералния секретариат на държавното управление.

Двама души се качват на капака на колата, само че откакто водачът подава газ, те падат на пътя. Медии съообщават, че мъжете са потърпевши, само че не се прецизира какво е положението им.

Членовете на „ Алианс за родолюбив комитет “ също се събраха и пред постройката на държавното управление, където стачкуват против оповестеното решение за смяна на критериите за поданството и Закона за престояване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР