Македонската нация е била измислена в рамките на Югославия. Това

...
Македонската нация е била измислена в рамките на Югославия. Това
Коментари Харесай

Глас от Скопие: Македонската нация е била измислена в рамките на Югославия

Македонската нация е била измислена в границите на Югославия. Това съобщи Мирослав Гърчев, член на Съвета за просвета на Социалдемократическия съюз на Македония /СДСМ/, член на екипа съветници на сегашния македонски министър на културата.

"Македонската страна в края на Втората международна война безусловно е измислена в границите на Югославия, учредена за първи път и в нея е еманципирана и македонската нация, и македонската просвета, македонският език, всички македонски знаци, всички македонски художествени достижения ", сподели Гърчев, който е одобрен проектант и дизайнер, представен от македонския вестник "Вечер " и Dnes.bg.

Според изданието този държавен представител намерено отхвърля македонската нация и просвета, а изявлението му е част от сюжет за задушаване на свободномислещия македонец.

Точно за това бил предизвестил водачът на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, съгласно който крайната цел е да се попречи на всеки свободномислещ македонец, който се грижи за своята страна, обича своя народ, обича своята еднаквост, език, име. "Действа се посредством разнообразни механизми обичта към страната да стане демоде, а съвременно да станат да вземем за пример гей браковете, осиновяването на деца от хомосексуални брачни двойки, това да е съвременно, а някой, който си обича страната или идентичността, или името, или езика, това да е демоде ", съобщи Груевски.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР