Македония е член на НАТО. Путин може да иска всичко,

...
Македония е член на НАТО. Путин може да иска всичко,
Коментари Харесай

Каракачанов посочи единствения начин за Украйна да спечели

" Македония е член на НАТО. Путин може да желае всичко, само че най-малкото, което желае е война с НАТО. Ние имаме интерес Македония да влезе в Европейския съюз, само че нямаме интерес в него да влезе една страна, която построява своята еднаквост с ненавист към България. Нямаме интерес тази политика да влезе в Европейския съюз и да стартира спора от други позиции - по-изгодни за нея ", разяснява почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация и някогашен боен министър Красимир Каракачанов пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че да купуваш съветска газ посредством медиатор, с цел да плащаш 35% по-скъпо, е чиста спекулация, когато правиш на гърба на хората облага.

" Когато не можеш да осигуриш на хората естествени горива, когато пред очите ни е видно, че има картел на огромните компании, които популяризират горива, създаваш идиотския български закон " Магнитски ". Тези хора изтеглиха толкоз заеми за 5 месеца, колкото предни държавни управления не са взели за 10 години. Законът " Магнитски " е политическа бухалка на Съединени американски щати ", разяснява почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.

Неговото мнение е, че Зеленски е от остарялото потомство политици.

" Той не е от тези, които се подмазват и нагаждат към мощния. Както преди се навеждаха и нагаждаха пред Москва, в този момент се навеждат пред Вашингтон. Ако НАТО не взе участие във войната с Русия, Украйна в никакъв случай няма да победи. В момента Русия води война в Украйна единствено с професионалната си войска, към 250 хиляди индивида, а Украйна е мобилизирала всичко. Въпросът е какво желае Европа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР