Македонецът не е македонец, ако не плюе по българина. Това

...
Македонецът не е македонец, ако не плюе по българина. Това
Коментари Харесай

Валентин Вацев: Македонецът не е македонец, ако не плюе по българина

Македонецът не е македонец, в случай че не плюе по българина. Това сподели политическият анализатор Валентин Вацев по отношение на изказването на македонския министър председател Зоран Заев, че Илинденско-Преображенското въстание има македонски темперамент.
По думите му пред ON AIR това беше абсурден смут в геополитически проект, който ние покрихме с Бенчо Бенчев и Митьо Очите.

Относно пасивната роля на премиера по случая с Македония, Вацев съобщи, че Бойко Борисов няма по какъв начин да се занимава с агитация, тъй като той е военачалник с химикалка, а не с револвер.

,,Борисов просто е доста по-опитен отпреди. Смятам, че за три мандата натрупа задоволително стаж в политиката. Политически проблеми не се вземат решение с агитация и министър председателят доста добре знае това``, уточни анализаторът.

Освен това той добави още, че Борисов би трябвало да постави старания да стане още веднъж внушителен измежду обществото, защото част от враговете не са на " Позитано ", а към него.

Той съобщи още, че към този миг Българска социалистическа партия е повече идейно течение с тази визия, която предлага и никога не е подготвена за властта.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР