Македонецът Игор Николовски е наливал 14-годишния Мишо от Несебър три

...
Македонецът Игор Николовски е наливал 14-годишния Мишо от Несебър три
Коментари Харесай

Ето го Мишо, който уби с кол македонец

Македонецът Игор Николовски е наливал 14-годишния Мишо от Несебър три часа с бира, след което му предложил 50 лв. за секс услуги. Тийнейджърът обаче се отказал, след което Игор го блъснал с пестник в главата. Това твърди юристът на Мишо - Радостин Пенев, написа " Флагман ".

Тежкото закононарушение е осъществено в четвъртък в горичката край заведение „ Бъчвата “ в Слънчев бряг. 50-годишен македонски жител Игор Николовски е открит мъртъв, в локва кръв. Задържан е 14-годишният Михаил Н., който блъснал жертвата си смъртоносно по главата с дървен прът, след което покрил натрупа с дъски. 

Окръжния съд на Бургас стартира съвещанието по мярката за неотклонение на 14-годишното момче.

Прокуратурата желае непрекъснат арест за килъра, а отбраната - по-лека мярка, тъй като счита, че Мишо е жертва.

Наблюдаващият прокурор Иван Кирков заяви, че Мишо Н. бил остарял познайник на органите на реда. През февруари в Слънчев бряг той нападнал с железен лост украински жител, който станал свидетел на опита за кражба, която момчето се пробвало да извърши.

За него има данни, че е с проблематично държание - нападателен и експлозивен. Макар и на нежна възраст той е много наедрял за годините си. Неслучайно той е нападнал и пребил украинеца през февруари т.г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР