Македонецът Александър Мишов е най-новото попълнение на Етър, съобщават от

...
Македонецът Александър Мишов е най-новото попълнение на Етър, съобщават от
Коментари Харесай

Етър привлече нов нападател

Македонецът Александър Мишов е най-новото попълнение на Етър, оповестяват от клуба. Нападателят към този момент е подписал контракт с " виолетовите " и още през днешния ден ще запише първи минути в контролата против " Литекс ", която ще се играе през днешния ден от 14:00 часа.

Мишов се чака да бъде картотекиран още за идното посещение на 29 март на Пирин (Благоевград).

Нападателят е роден на 11 юли 1998 година в Кавадарци, Северна Македония. Играл е в " Брера " (Струмица), " Тиквеш ", " Борец " (Велес), а през есента и до 24 февруари т.г. бе в грузинския " Самтредия ". Има 102 мача с 16 гола и 8 асистенции в македонската Първа лига, както и 16 мача, 8 гола и 2 асистенции в елита на Грузия.

Ето какво съобщи и самият Мишов при представянето си:

" Централен нападател съм, на 25 години. Последният ми клуб е грузинският " Самтредия ", където играх в последните 6 месеца, играх добре и осъществих голове. Появи се късмет да дойда в Етър и се възползвах от него. Предстоящият ни мач може да се окаже най-важният за целия сезон. Ако спечелим, имаме шансове да останем в групата, само че и да не спечелим - ще се борим до край. Ще дам максимума от себе си с виолетовия екип и се надявам да вкарам много голове! ", съобщи Александър Мишов след подписването на контракта си.
 Етър ще играе контролна среща в петък
Етър ще играе контролна среща в петък

Мачът е от 14:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР