Make PDF smaller оптимизира PDF файловете, като променя редица параметри Както

...
Make PDF smaller оптимизира PDF файловете, като променя редица параметри
Както
Коментари Харесай

Make PDF smaller – оптимизира PDF документи


Make PDF smaller усъвършенства PDF файловете, като трансформира редица параметри

Както подсказва името му, софтуерът Make PDF smaller извършва една съществена задача – понижава размера на PDF файловете за по-лесно предпазване и шерване.

PDF документите от време на време могат да са мното обемисти, изключително в случай че съдържат изображения с високо качество или друго мултимедийно наличие. По тази причина файловете постоянно са сложни за предпазване и шерване. Приложението Make PDF smaller е призвано да реши този проблем.

Олекотен и елементарен за прилагане инструмент, Make PDF smaller усъвършенства PDF файловете, като трансформира редица параметри за безпроблемно предпазване на огромен брой документи на локалния районен съд или изпращането им по е-поща.

Make PDF smaller поддържа интервенции „ drag and drop” за по-удобна работа на потребителя по време на оптимизацията. Програмата може да преобразува цветове в сиво и да преоразмерява изображения, с цел да понижи размера на файла, както и да трансформира настройките за качеството на PDF документа.

Оптимизираният файл се съхранява в директория на приложението. Можете да сравните размера му с този на истинския документ или да го отворите непосредствено от основния прозорец на програмата. Ако сте удовлетворени от резултата, можете да замените изходния файл с усъвършенствания вид. Приложението основава автоматизирано бекъп файл на оригинала.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР