Мъката на Веселин Маринов е огромна и певецът е буквално

...
Мъката на Веселин Маринов е огромна и певецът е буквално
Коментари Харесай

Драма! Коварна болест погубила бащата на Веселин Маринов, певецът се тресе от страх за...

Мъката на Веселин Маринов е голяма и артистът е безусловно безутешен. Както първи БЛИЦ заяви на 9 април, ден след Великден, бащата на изпълнителят умря. Стана ясно, че 86-годишният бай Стефан е бил убит от диабет, написа " Уикенд ". Певецът обаче сега се опасява, че може да загуби и майка си.

На идващия ден ориста нанесе нов удар на музиканта. Почина създателят на най-големите му шлагери - композиторът Тончо Русев.

Певецът самичък се оплака, че в два поредни дни е изгубил двамата си татковци в прочувствено обръщение в обществената мрежа. Изпълнителят на " Горчиво вино " разгласи, че поради трагичните събития в живота си отсрочва концертите си в Добрич и Шумен за 4 и 5 юни.

Баща му Стефан се борел с подлата диагноза диабет от 10 години. Първоначално таткото на Маринов бил на инсулинови инжекции, след това минал на хапчета, само че се влошил и се наложило няколко пъти да влезе в болница. През последните месеци положението му било сериозно. Музикантът е разказвал и за друго приключение с неговия родител, което за малко да го откаже от музиката. Бай Стефан претърпял тежка злополука, от която едвам оживял и която отключила съдбовния диабет. Гръбначният му дирек бил съществено повреден от удара, по тази причина лекарите сложили таткото на артиста в гипсово корито.Заради травматичните фрактури в продължение на 9 месеца горната част на тялото му била сложена в гипсов корсет, който ограничавал придвижванията му.

Сега, след гибелта на баща си, Веско треперел над майка си Йорданка от боязън, че може да я загуби. Възрастната жена била трансферирала 80-те и била мъчно преносима. Тя обаче и дума не давала да се каже да се реалокира в столицата, където Веско можел да й обезпечи най-адекватното болнично лекуване и всеотдайните си грижи. Мама Йорданка била безапелационна, че целият й живот е минал в дребното провинциално градче и за нищо на света не можела да оцелее в шумотевицата на огромния град.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР