Макар звездата на рода Ицо да бил поканен той не

...
Макар звездата на рода Ицо да бил поканен той не
Коментари Харесай

Всички Говорят За Христо Стоичков, Но Нищо Не Знаем За Сестра Му Петя! Няма Да Повярвате Как Изглежда На 50! Нови Снимки!

Макар звездата на рода Ицо да бил поканен той не се появил на юбилея на сестра и. Явно предпочел да компенсира отсъствието си с великодушен подарък. Все отново той първи се обадил на юбилярката и я поздравил по телефона. А подаръците пристигнали в точния момент, изпратени по техни близки.

Остава да гадаем по какъв начин Камата се е отсрамил за рождения ден. Говори се, че преди няколко години й подарил жилище и първокласен автомобил.


сн. Хот Арена
Това лято Петя избрала да почива по родното Черноморие. С мъжа си отдъхвали в Созопол. Където били видяни на концерт на Веселин Маринов, предават от електронното издание за всемирски вести hotarena.net.



От фотосите, които дамата пусна в обществената мрежа от лятната си почивка се вижда, че въпреки да е станала на 50 тя наподобява впечатляващо по бански. Петя се хвали със стройните си бедра и плътно коремче като на млада госпожица. По всеобщо мнение на русокоската годините въобще не й личат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР