Макар Явор Бахаров непрекъснато да има проблеми с органите на

...
Макар Явор Бахаров непрекъснато да има проблеми с органите на
Коментари Харесай

Родителите на Рая Пеева за скандалния Явор: Одобряваме го за зет, добро момче е!

Макар Явор Бахаров непрестанно да има проблеми с органите на реда, родителите на Рая Пеева не се тормозят ни минимум от връзката й с него.

 

Барабанистът Пейо Пеев и актрисата Красимира Демирова дефинират гаджето на щерка им като положително момче и декларират, че тя е щастлива с него.

Именно заради тази причина го утвърждават за шурей.

 

Шумните кавги към него карат мнозина да имат вяра, че рано или късно двойката ще се разделят. Периодично се пораждат и клюки, че са поставили завършек на връзката си. Това се очакваше и преди 4 години, когато артистът се нахвърли върху Рая с юмруци. Припомняме, че причина за побоя, който тогава й нанесе пред доста очевидци, бе ревнивост. Вместо да му покаже вратата обаче, изненадващо за всички Рая разгласи, че двамата доста се обичат и всичко сред тях е наред.

 

След като преди време бе хванат с опиати зад кормилото, се подвигна най-шумния скандал към Явор Бахаров. Тогава той отърва пандиза и сякаш се кротна, само че неотдавна още веднъж бе хванат със неразрешени субстанции. Мълвата носи, че на Рая й се постанова да устоя мъжа си, а безконечните проблеми са й докарали паник офанзиви.

 

Наскоро звездното семейство Пейо Пеев, Красимира Демирова и Рая Пеева гостуваха на Георги Любенов в Българска национална телевизия. Водещият попита непосредствено тъщата дали утвърждава за шурей избраника на Рая, а тя отговори утвърдително. И добави: „ Аз съм я родила, с цел да бъде щастлива. С кого, по какъв начин, по кой метод, това си е нейна работа. Само се апелирам да е здрава и щастлива “. Баща й Пейо пък дефинира Явор като положително момче, с който имат доста общи тематики на диалог. Тъщата и тъстът постоянно се събирали с младите, черпели се и си изкарвали ужасно.

 

Родителите на Рая не се бъркат в живота й, въпреки тя да няма нищо срещу препоръките им. Освен това тя има вяра, че човек би трябвало да се учи от грешките си. акцентира, че двамата с Явор са спрели да заплащат „ налог публично мнение “. Заявява, че се обичат, гледат напред в живота и живеят в сегашното, кой каквото ще да приказва. Категорична е, че по-добре да приказват за тях, в сравнение с да ги не помнят.

Инфо: Уикенд

Тагове: Рая Пеева Явор Бахаров Пейо Пеев Красимира Демирова тъст тъща зет
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР