Макар все още да не се знае точна дата за

...
Макар все още да не се знае точна дата за
Коментари Харесай

Изтекоха характеристиките на следващите смартфони на Google

Макар към момента да не се знае точна дата за премиерата на идващото 6-то потомство смарт телефони Pixel, то към този момент знаем техните характерности. Очаква се устройствата на Гугъл да дебютират през месец октомври тази година, само че към момента не се знае точната дата.

Новите Pixel 6 и Pixel 6 Pro ще разполагат с нов дизайн, по отношение на актуалните модели, като по-малката версия ще предлага 6.4-инчов екран, до момента в който за Pro модела ще бъде непокътнат 6.71-инчов диагонал на екрана.



Подобно на Apple, Гугъл заменя XL означението с Pro такова, а по-големия модел ще бъде оборудван с по-добра камера с 48-мегапикселов датчик, по-голяма батерия, както и по-добра предна камера. Също по този начин ще предлага и 512GB версия.

При общоприетия Pixel 6 чакаме AMOLED екран, 8GB RAM памет, както и камери с резолюция от 50 мегапиксела за основния датчик, както и 12 мегапиксела за ултрашироката леща. Батерията ще е с величина от 4614мАч, а оптималната памет за предпазване ще доближава 256GB.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР