Макар все още да не е записал победа след завръщането

...
Макар все още да не е записал победа след завръщането
Коментари Харесай

Доминик Тийм ще играе на турнира в Кицбюел


Макар към момента да не е записал победа след завръщането си на корта, Доминик Тийм явно има намерение да остане правилен на обещанието си да не се отхвърля и да продължава да се труди настойчиво. Австриецът ще вземе присъединяване в ATP 250 шампионата на клей в Кицбюел, който ще се организира от 25 до 30 юли. Новината бе оповестена с обява на Instagram страницата на шампионата.

Последното присъединяване на Тийм в конкуренцията бе през 2019 година Тогава той победи с купата след победа със 7-6(0), 6-1 над Алберт Рамос-Виньолас на финала.

Бившият №3 претърпя травма на китката на миналогодишния ATP 250 шампионат в Майорка, в резултат на която бе отвън игра за девет месеца. Тийм се завърна на корта на Чалънджър шампионата в Марбея в края на март, само че отпадна още в първи кръг, след което даде позитивна проба за Covid-19 и нямаше опция да взе участие на Мастърса в Монте Карло. Последваха загуби от Джон Милман и Бенжамен Бонзи на шампионатите в Белград и Ещорил, както и такава от Анди Мъри на старта в Мадрид.

Понастоящем Тийм е №162 в света, а идващият шампионат, на който почитателите му ще го видят в деяние, е ATP 250 конкуренцията в Женева идната седмица. Там той ще стартира присъединяване си против квалификант, а на четвъртфинала би могъл да се изправи против лидера на схемата Даниил Медведев.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР