Макар вече да е ноември, есента все още щедро предоставя

...
Макар вече да е ноември, есента все още щедро предоставя
Коментари Харесай

Преслава И Паола Покориха Стара Планина

Макар към този момент да е ноември, есента към момента обилно дава слънчеви лъчи и високи температури. Благоприятният климат продължава да примамва доста хора, прекарващи по-голямата част от дните си навън. Преслава, като същински фен на природата, също се възползва от всяка предоставена ѝ опция, с цел да се отдаде на бягство, надалеч от градската среда.

Звездата на “Пайнер” нееднократно е разкривала на своите почитатели в обществената мрежа фотоси от местата, които посещава, в редките случаи, когато натовареният ѝ график го разрешава. Преди да забременее, фаворитката на попфолк последователите, по-рядко имаше шанса да се наслаждения на време, прекарано усамотение измежду чистия въздух, написа life.dir.bg. Сега обаче тя не пропуща все по-често да се разноски с наследницата си, балансирайки работата с удоволствията.

Преди часове изпълнителката на “Да гори в любов” разгласява в персоналната си Инстаграм страница фотография, на която театралничи в спортно облекло с 1-годишната си щерка. От фрагмента излиза наяве, че дамите са на поход в Стара планина. Малката Паола, стояща в туристическа раница на гърба на майка си, гледа право към обектива, очаровайки почитателите на певицата.

Последователите на брюнетката написаха редица похвали под формата на мнения към двете, а все още изображението е събрало над 45 хиляди лайкове. Дори дуетната ѝ половинка – Галин, с който неотдавна пуснаха песента “Така ни се пада”, сложи към фотографията емотикони във формата на сърца.

Безспорно фамилната обиколка, през която носи детето си, е и чудесна интензивна подготовка за поддържане на положителната фигура на певицата.

Точно преди седмица Преслава се похвали, че Паола е проходила, споделяйки видео клип, разкриващ по какъв начин момиченцето върви към пързалка на детска площадка.

“Как пък желаеме всичко да пипнем”, написа тогава тя към обявата си.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР