Макар вече да е на 64 години, Мадона продължава да

...
Макар вече да е на 64 години, Мадона продължава да
Коментари Харесай

Как Мадона ядоса Carbi B

Макар към този момент да е на 64 години, Мадона продължава да не изневерява на стила си и остава все по този начин провокативна. Но от време на време тази ѝ провокативност не се нрави на някои нейни сътрудници.
 Мадона, Андрю Дарнел и това ли е новото гадже на певицата
Новото гадже на Мадона (което е с 41 години по-младо)

Слухове или самата истина

На стори в профила си в Instagram Мадона реши да означи 30-тата годишнина от излизането на книгата ѝ Sex, която бе пусната в продажба през 1992 година В книгата изпълнителката написа намерено за половите си мечти и нейната позиция.

Споделя, че тогава е присъединила нейни голи фотоси, както и такива на мъже, които целуват мъже, дами, които целуват дами и такива, на които тя целува всички. Мадона написа, че през идващите няколко години от стартирането на книгата е била интервюирана от хора, които са се опитвали всячески да я засрамят като жена.

Дори твърди, че била наричана лека жена и магьосница. Но съгласно нея всичко това си е коствало, тъй като тъкмо поради нейния образец и непокорен дух през днешния ден реализатори като Cardi B могат да пеят песни с нецензурно наличие, визирайки " WAP ".

Мадона счита, че е нейна заслугата и за това, че Ким Кардашиян може да се появи на корицата на съвсем всяко списание с оголени задни елементи. Всичко това обаче не се е понравило на Cardi B, написа People.

I talked to Madonna …It was beautiful????….Have a great day and drive safely yallll
— Cardi B
Във към този момент заличен туит рапърката написа, че се е възхищавала на Мадона, само че е леко подразнена от емотиконата на смешник, с която тя приключва сторито си в Instagram. Cardi B даже твърди, че " иконите " като Мадона става разочароващи, когато се докоснеш до музикалната промишленост. 

Малко по-късно рапърката още веднъж в Twitter реши да разясни, че е говорила с Мадона и двете са изгладили разликите си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР