Макар вариантът Омикрон да се смята за много по-лека форма

...
Макар вариантът Омикрон да се смята за много по-лека форма
Коментари Харесай

Кои са най-характерните симптоми на Омикрон

Макар разновидността Омикрон да се счита за доста по-лека форма на ковид, той се популяризира извънредно бързо през последните два месеца. Повишената заболеваемост сега обаче ни дава по-ясна картина за признаците , за разлика от обстановката през декември.

Според данни от Националния център по заразни и паразитни заболявания при 55.1% от секвенираните проби за ковид е открит разновидността Омикрон, а Делта - при 44.9%, предава.

Коварното при най-разпространения сега вид е, че признаците му могат да бъдат елементарно сбъркани с елементарна простуда .

Затова както от началото на пандемията, по този начин и в този момент е значимо да вземем навременни ограничения, с цел да предпазим близките . Да, новият вид може да се изкара много по-леко, само че въпреки всичко никой не желае проектите му да бъдат провалени поради следващата карантина - 10 дни за болни и 7 дни за контактни лица.

Вижте в галерията кои са най-характерните признаци на Омикрон , разказани от. Ако усетите някои от тях, призоваваме ви да ограничите контактите и да работите от у дома, в случай че това е допустимо.
 Най-характерните признаци на Омикрон  Най-характерните признаци на Омикрон  Най-характерните признаци на Омикрон  Най-характерните признаци на Омикрон
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР