Макар в лечение на тежка контузия, на вратаря на Дунав

...
Макар в лечение на тежка контузия, на вратаря на Дунав
Коментари Харесай

Палавата Камелия смени Илиян Тупалката с футболист

Макар в лекуване на тежка травма, на вратаря на „ Дунав ” Мартин Луков никак не му е зле в последните месеци. Покрай възобновяване си от интервенция на коляното 24—годишният пазач е залюбил скандалната танцьорка Камелия Радева, научи HotArena.

Засуканата брюнетка е част от балет „ Нова ”, а преди пет години печели състезанието „ Мис най-секси българка ”. Двамата от известно време не се крият, а Камито към този момент даже е запалена фенка на русенския тим. Изглежда, че Луков е имал чести престои в София поради лекуването на травмата, само че по какъв начин тъкмо са се намерили, не се разгласява. В лагера на „ Дунав ” разправят, че Мартин Луков е пред завръщане на терена и бил в пъти повече насъскан за футбол около новата си изгора, написа " Таблоид ".

Камелия Радева преди време стана известна в чалга средите, защото е някогашна жена на фолк барда Илиян, по прякор Тупалката, от който има дете. Двамата изпълниха жълтите страници със скандалната си разлъка, откакто гръмна мълва, че Камелия е слагала рога на Илиян. Преди това пък танцьорката е била държанка на неговия сътрудник – Константин. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР