Макар в България да действат далеч по-строги мерки срещу коронавируса,

...
Макар в България да действат далеч по-строги мерки срещу коронавируса,
Коментари Харесай

При ограниченията заради коронавируса: Ето какво работи на Банско

Макар в България да работят надалеч по-строги ограничения против ковид, в сравнение с преди седмица, към момента има работещи обекти на територията на ски център Банско, оповестяват от концесионера " Юлен ".
Отворени са следните заведения, които продават храна и питиета за консумация у дома (take away): " Бла Бла ", " Бъчвите ", " 180 ", " Етно ", както и алпийските питейни заведения на Шилигарника и Бъндеришка поляна, заяви Иван Обрейков, маркетинг шеф на " Юлен ". По този метод осигуряваме храна и топли питиета за скиорите, добави той.
 Община Банско ще строи 15 км път към хижа „ Вихрен “ за 11 млн. лв. Община Банско ще строи 15 км път към хижа „ Вихрен “ за 11 млн. лв.
Поръчка за строителство на над 15 километра път от Банско до хижа „ Вихрен “ разгласи общинската администрация. Обектът е с прог...
Ски център Банско ще работи до 11.04.2021, през цялата пролетна почивка на учениците. Условията за зимни спортове по пистите са отлични, с помощта на изобилните снеговалежи, които не престават и през днешния ден. От 01.04.2021 година влизат в действие и пониженията на въжен превоз картите, като цените за децата са най-сериозно редуцирани. Хотелите работят при стеснен потенциал, а храната се доставя до стаите. Освен това в курорта работят доста заведения за хранене и механи с доставки по домовете или издават храна на шубер.
" Спортът в планината укрепва здравето, само че подсещаме, че би трябвало да се съблюдава откритият ред, както и всички инструкции на здравните управляващи. Навсякъде са ситуирани указателни табели и дезинфектанти. При зародили въпроси, всеки може да се обърне към чиновниците на " Юлен " АД ", споделят от компанията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР