Макар Ути Бъчваров никога да не е натрапвал претенциите си,

...
Макар Ути Бъчваров никога да не е натрапвал претенциите си,
Коментари Харесай

Кулинарят-легенда Ути Бъчваров: Не планирам тежка сватба!

Макар Ути Бъчваров в никакъв случай да не е натрапвал претенциите си, че е огромен готвач, до момента в който показва манджите си от дребния екран, в реалност, той е тъкмо подобен. На знанията и уменията, които има, биха могли да му завидят даже и най-изтънчените френски готвачи. Той дефинира кулинарията като изкуство, правещо живота по-хубав и благополучен.

 

Новият сезон на „ Бързо, елементарно вкусно “ е подготвил доста изненади за феновете. С екипа му чакат всеки миг да дойде емблематичната за Африка чугунена тенджера. Свързал се с фабриката в Намибия, където се създават. Капакът й тежи съвсем 70 кг. тя ще бъде като голямо котле, вързано с вериги над жаравата и ще се употребява от пътуващия кулинарен спектакъл.

 

Категоричен е, че за него дрехата би трябвало да е на първо място практична и по тази причина е заложил на артистично-небрежен жанр. Визията му, когато работи, а и в всекидневието му, е съобразена с това по какъв начин се усеща. Обича да върви със свободни облекла в зелен цвят. Обувките му наложително би трябвало да са кожени, здрави и бойни. Кожената престилка, с която готви е увита цялата във вериги и му е била направена преди 5-6 години от прелестен сарач в Стара Загора. Не се разделя и с прелестните си ножове, които също са част от „ оборудването “ му.

 

Не е от хората, които ще се наконтят с вратовръзка и лачен чепик по тази причина и недоумява по какъв начин може да има мъже, които си приказват за молове и извършване на покупки на бутикови артикули. Откровено признава, че на тях гледа с подигравка. Любимите му облекла за лятото са памучни бермуди и моряшка фланелка, съчетана с алено шалче на врата. Казано с други думи, суетата му е изцяло непозната.

 

Върви решително към заветните 100 кг. Остават му да смъкна още 15 до постигането на задачата. Основният му тласък са двете му дъщери, на чиято сила пробва да насмогне. В рамките на две години е свалил 16 кг., без да изпада в крайности. Ако продължава да слабее по същия метод, идната пролет към този момент ще мине на XL размер на облеклата.

 

 

След раждането на дъщерите му, рисковите пътешествия към този момент са много следени. И обикновено, защото отговорността към децата е натурален развой. Като човек, налудувал се на младини и станал татко в много преклонна възраст отбелязва, че хората, които не са правили лудории, когато са били млади, изтрещяват.

 

И въпреки приятелите му да не стопират да се майтапят, че и той би трябвало да мине под венчило с приятелката си Мария, той е безапелационен, че ще ги разочарова, само че няма да видят този сеир. Не планува тежка женитба, само че не се усеща като ерген, при все, че няма брак с дамата на живота си.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР