Макар участието на Елица в приключенското реалити да приключи, за

...
Макар участието на Елица в приключенското реалити да приключи, за
Коментари Харесай

След Игри на волята: Най-мразената двойка става най-любима...

Макар присъединяване на Елица в приключенското реалити да завърши, за нея занапред предстоят вълнуващи мигове с обичания ѝ мъж

Алекса и Елица съумяха да ядосат феновете на " Игри на волята " с това, че вземат участие в шоуто като двойка и възможностите им пред останалите са по-големи. Отделно двамата се демонстрираха като силови играчи на терена, само че пък като хора разочароваха почитателите на шоуто. 



Елица към този момент е навън от играта, откакто бе победена в една от борбите от Ралица, която пък до момента бе посочена като една от най-слабите дами. Любовта на Алекса и Елица е забележима, а тя скандализира всички с думите си след напускането от играта. 

Оказа се, че влюбените гълъбчета имат намерение в най-скоро време да си създадат бебе. " Плановете ми за в бъдеще са може би да бъда майка ", съобщи Елица в скорошно изявление. 

Колкото и необичайно да звучи, тя си харесвала племето и за нищо на света не би сменила аления цвят и името " Непобедими ". 

" Разделението в нашето племе сред мъже и дами се случи естествено, а не със тактика да бъде феминизъм и мъжка взаимност. Просто имаше друг жанр на игра, някои от отсрещната коалиция играха по един метод, ние играхме по различен метод. Мненията ни не бяха едни и същи и това попречи да бъдем едно цяло ", изяснява тя разделянето в тяхното племе и систематичните кавги, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР