Макар тенденцията за скромнoст и семплост да се все по-силно

...
Макар тенденцията за скромнoст и семплост да се все по-силно
Коментари Харесай

Секси арабките, които не се притесняват да покажат разголени тела

Макар наклонността за скромнoст и семплост да се все по-силно изразена в актуалните фешън трендове на международните марки, ориенталските звезди вземат решение да се възпротивят на това.

Вижте няколко дами, идващи от арабския свят, които избират да покажат тяло и форми, вместо да се покриват.

Негин Мирсалехи

Публикация, споделена от (@negin_mirsalehi) на Ное 15, 2019 в 8:21 PST

Негин е фешън блогърка, която живее в Холандия. Тя има съвсем 6 милиона почитатели в Instagram и 383 хиляди в YouTube. Момичето приказва за трендовете, споделя тайните на сполучливото извършване на покупки и грим.

Като цяло Нерин не разрешава на клиентите ѝ да се отегчават заради първокласния си метод на живот и очарователния си външен тип. Момичето постоянно разгласява фотоси по бански костюм и долни дрехи и не се колебае да върви по клубове в нищожно облекло.

Худа Катан

Публикация, споделена от (@huda) на Юни 27, 2019 в 2:08 PDT

Худа е блогърка за хубост и бизнесдама от иракски генезис, известна по целия свят. Нейните занимателни видеоклипове и уроци по грим бързо завоюваха всеобщата обич, поради което тя съумя да започва лична марка първокласна козметика. Блогърката акцентира поразителния си външен тип с тесни и впечатляващи мини облекла.

Нур Арида

Публикация, споделена от (@nouraridaofficial) на Юли 27, 2020 в 2:16 PDT

Модел, блогър и фешън икона. Тя също постоянно залага на мини поли, тесни рокли и транспарантни блузи. Тя има 2,7 милиона клиенти и няколко корици за арабски списания.

Карен Уазен

Публикация, споделена от (@karenwazen) на Авг 20, 2020 в 9:20 PDT

Карен е същинска фаворитка на публиката. Тя обаче не прекалява с носенето на прекомерно откровени тоалети - по-често ще я видите в нещо съвременно, само че по-скоро непретенциозно. Ние обаче намерихме едно забавно изображение, на което тя е с ултра къса пола.

Надин Насиб Наджим

Публикация, споделена от (@nadine.nassib.njeim) на Май 12, 2020 в 7:53 PDT

Надин е известна ливанска актриса и победителка в състезания за хубост. Мнозина считат, че тя поразително наподобява на Анджелина Джоли. Въпреки приликите, актрисите се обличат по друг метод: Надин избира типичен рокли с кройки и деколте, за предпочитане богато украсени с пайети и камъни.

Натали Фандж

Публикация, споделена от (@nathaliefanj) на Юли 22, 2020 в 3:50 PDT

Натали е съгласна с Надин: колкото повече искра има в една рокля, толкоз по-добре. Но тя не носи единствено рокли. Натали избира наклонността на „ яке, а под него - голо тяло “. Смел избор, даже за холивудска звезда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР