Макар тенденциите в интериора да се появяват почти толкова често,

...
Макар тенденциите в интериора да се появяват почти толкова често,
Коментари Харесай

3 опасни тенденции в интериора

Макар трендовете в интериора да се появяват съвсем толкоз постоянно, колкото тези в модата, няма по какъв начин да ги следваме толкоз компактно. Защото обновяването на дома не е нещо, което вършим всеки сезон. Идеите за това по какъв начин да освежим дома са на всички места - в онлайн издания, в Pinterest, както и в каталозите на магазините за обзавеждане.
 5 неща в интериора, които ще го накарат да наподобява на ниска цена
5 неща в интериора, които ще го накарат да наподобява на ниска цена

От изкуство до комплекти мебели

Не всички от тези хрумвания са безвредни. Ето някои от настоящите трендове, които по-добре да заобикаляме съгласно Apartment Therapy.

Висящи лавици
 Снимка 654277

Ефектни за демонстрираме на обичани предмети - красиви чаши в кухнята или украшения във всекидневната, тези лавици крият и опасности. Те наподобяват лесни за инсталиране, изключително на стени от гипсокартон или мазилка. Точно поради това хората постоянно подценяват задоволително постоянното им захващане, а по-късно рискуват с претоварването им с неща.

Открита тухлена стена
 Снимка 654278

Тенденцията за забележимите тухли в интериора е на няколко години, само че продължава да е желана от по-романтичните притежатели на жилища. Тухлите обаче са шуплест материал, който има способността да задържа влага и да развива микроорганизми. Затова този материал би трябвало да се обработи със запечатващ препарат, в случай че остава открит. Или просто може да използваме плочки за стена, които имитират тухли.

Стълби без перила
 Снимка 654275

Почти всяко ново на повече от един етаж има от по този начин модерните стълби от метал, дърво или закалено стъкло, които като че ли висят в пространството на интериора. Може да са ефектни, само че напълно не са безвредни. Експертите по интериорен дизайн обаче предлагат да ги заобикаляме или наложително да бъдат конфигурирани и перила, изключително когато имаме повече от четири стъпала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР