Макар след Ергенът“ да е станал много по-разпознаваем, динамиката в

...
Макар след Ергенът“ да е станал много по-разпознаваем, динамиката в
Коментари Харесай

Евгени Генчев: Странно ми е, че непознати се държат с мен като със стар приятел

Макар след „ Ергенът “ да е станал доста по-разпознаваем, динамичността в връзките с изцяло непознати хора, продължава да е много странна за него. Забелязва повишаване на интереса освен към персоналния, а и към професионалния му живот. Не е сигурен обаче дали би взел участие още веднъж в подобен вид предаване.

 

Старае се да откри салдото сред работата и персоналния си живот, хората, които са до него и демонстрират схващане към работата му. Важно е времето, което прекарват дружно. На 34 години се усеща подготвен за брак и дете, само че добавя, че въпросът е в събитията, защото индивидът до него също би трябвало да е подготвен, с цел да разреши нещата да се случат.

 

Иска му се Валерия да е дамата на живота му. Към днешна дата с нея си дават нужното време и сила след изкуствено основаните условия в предаването. Изненадан е, че родителите му поддържат на 100% връзката му с Валерия, нещо, което до момента в никакъв случай не се е случвало.

 

Натъжава го, когато околните му хора не го схващат и си разрешават да се държат неуважително с него, както и когато се усеща самичък. Ако обаче има проблем, постоянно се пробва да го канализира по положителен метод. от време на време си разрешава да се разплаче.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР