Макар съпругът на Деси Банова да е заможен, тя не

...
Макар съпругът на Деси Банова да е заможен, тя не
Коментари Харесай

Деси Банова се обзаведе със секси прашки от мола

Макар брачният партньор на Деси Банова да е състоятелен, тя не е от дамите, които се изхвърлят при покупката на облекла, залагайки единствено на най-скъпите. По отношение на ежедневното й облекло, русокоската избира да пазари от магазините за бърза мода – изключително в този момент, когато вървят понижения. Онзи ден тя била на шопинг в мола, където попаднала във фокуса на папараци.

 

В студения зимен ден, Банова била заложила на сив панталон, черен пуловер, велурени боти със приблизително висок ток и кожена чанта, както и найлонова такава, в която била прибрала покупките. Това, което направило усещане на близките бил фактът, че нямала капка грим по лицето си, само че за сметка на това буйните й руси къдрици се развявали свободно.

 

 

Най-дълго време брачната половинка на експрезидента Росен Плевнелиев се задържала в един от бутиците за долни дрехи в комерсиалния център. Пижамите на флорални претекстове били тези, които привлекли най-силно интереса й, както и дантелените гащи. Блондинката заложила на секси прашки в бял цвят, с които да зарадва благоверния си в леглото.

 

След като ги платила, някогашната синоптичка ги намушкала небрежно в торбата си и се насочила към магазин за дамски дрехи, където вниманието й се фокусирало върху блуза в червен цвят на цена 32.99 лева Купила си и сиво сако, идеално за работни срещи.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР