Макар премиерата на последния епизод от сагата „Междузвездни войни“ да

...
Макар премиерата на последния епизод от сагата „Междузвездни войни“ да
Коментари Харесай

„Възходът на Скайуокър“ детронира „Отмъстителите: Краят“ по предварителни продажби

Макар премиерата на последния епизод от сагата „ Междузвездни войни “ да е чак през декември, лентата към този момент слага върхове. Само за няколко часа „ Епизод IX: Възходът на Скайуокър “ детронира „ Отмъстителите: Краят “ от първото място в класацията за предварителни продажби на билети.
Добавиха думите “джедай ” и “светлинен меч ” в Оксфордския речник Те са част от 203 нови думи, които се появяват в речника за първи път
Компанията „ Атом тикетс “ удостовери, че още в първия си час предпродажби, идната лента е задминала „ Отмъстителите “ с колосалните 45% повече продадени билети.

Предварителните продажби започнаха незабавно откакто последния филмов откъс на „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “ беше показан по време на футболен мач.
Излезе филмовият откъс на " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ” (ВИДЕО) Премиерата на кино лентата е на 20 декември
„ Епизод IX “ би трябвало да постави завършек на истинската сага на Джордж Лукас, която стартира още през 1977 година

Според статистика, направена от „ Атом тикест “, „ Възходът на Скайуокър “ е най-очакваният филм от зимния кино плакат. Световни бокс офис анализатори предвиждат, че последната лента от сагата за „ Междузвездни войни “ ще се трансформира в рекордьор по гледаемост и облаги.

Премиерата на кино лентата е на 20 декември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР