Макар Пари Сен Жермен да иска да продаде Неймар, бразилецът

...
Макар Пари Сен Жермен да иска да продаде Неймар, бразилецът
Коментари Харесай

Неймар преподписва с погнуса, Нюкасъл му предлага №10

Макар Пари Сен Жермен да желае да продаде Неймар, бразилецът не желае да напуща френската столица и дейностите му са доказателство за това. Нападателят ще се възползва от клаузата в контракта си, която му разрешава да удължи автоматизирано договора си с ПСЖ до 2027 година

Ней преподписа през предишното лято, само че през последния сезон по този начин и не съумя да помогне на отбора при офанзивата му на Шампионската лига и след преподписването на Килиан Мбапе, шефовете на тима желаят да продадат бразилеца.

Самият футболист бе сърдит от изказването на президента Насер Ал-Хелайфи, в което той разкритикува футболиста за представянето му с фланелката на парижани.

Междувременно бразилецът продължава да прибира 30 милиона евро на година и тази му заплата е непостижима за останалите клубове. Въпреки това се смяташе, че ПСЖ е покрай сделка с Ювентус за техничаря, само че поради удължаването на контракта, което Неймар може да задейства едностранно, обстановката може да се промени.

През предишния сезон Неймар изигра общо 28 мача за ПСЖ, вкарвайки 13 гола и правейки 8 асистенции. Той още веднъж бе неспокоен от травми, които по този начин и не му разрешиха да разгърне изцяло капацитета си, откакто се причисли към ПСЖ през 2017 година от Барселона против рекордната сума от 222 млн. евро.

Бразилецът получи покана се причисли към Нюкасъл от своя съотечественик Жоелинтон. Той съобщи, че вратите на Нюкасъл са необятно отворени за Неймар и екипът с номер 10 го чака.

" Разбира се, че има място за него. Чакаме го с отворени прегръдки. Той е кумир, същинска суперзвезда, която ще бъде призната задушевно в клуба. Ней, в случай че ме гледаш, ела! От клуба ще се свържат с теб за публична покана, само че аз обществено те поканвам. Екипът с № 10 е тук и те чака ", съобщи Жоелинтон.

Преди няколко месеца Нюкасъл бе платен от фонда за вложения на Саудитска Арабия и е много деен на трансферния пазар. Бюджетът за нови попълнения е повече от 200 милиона паунда. " Свраките " имат огромни упоритости за новия сезон и имат намерение да нападат евротурнирите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР