Макар отдавна да са се помирили, доскоро Галена и Преслава

...
Макар отдавна да са се помирили, доскоро Галена и Преслава
Коментари Харесай

Преслава и Галена вече демонстрират крепка дружба

Макар от дълго време да са се помирили, до неотдавна Галена и Преслава демонстрираха единствено колегиално отношение. Прави обаче усещане, че напоследък двете много са се сближили и даже показват крепка дружба, съвсем като тази, която ги свързваше при започване на професионалния им път. Съвсем скоро двете ще зарадват почитателите си и с нов дует.

 

„ Честит рожден ден! Бъди здрава и се кефи на живота на макс! Живей! “, написа Галена в инстаграм профила на колежката си точно на 40-ия й рожден ден на 26 юни.

Феновете са сюрпризирани, защото за пръв път от години насам виждат обществена честитка от едната към другата. До този миг те се поздравяваха единствено персонално по телефона или пък по участия.

По всяка възможност демонстрацията на възобновеното им другарство е обвързвана с идния им музикален сърпрайз. Едва ли е инцидентно, че в пожеланието си Галена е присъединила отпратка към сполучливия си дует с Преслава „ Живей ” от 2015 година Не по-малко хитов е и дуетът им „ Хайде, откажи мe ” от 2011 година, както и триото с Борис Дали „ Бутилката ” от 2013 година Така че упованията към новия дует на Преслава и Галена не са дребни. Още повече, че двете се събират за обща ария, откакто дълго време връзките им бяха смразени.

 

Конкретната причина за разрива в връзките им по този начин и не стана ясна. Певиците, които при започване на професионалния си път, са живели дружно на квартира и са делили битовите си разноски, гримове, рокли, наслада и паники, сложиха ненадейно завършек на дружбата си преди 8 години. Поради обстоятелството, че и двете изрично отказваха да разясняват тази тематика през годините, потеглиха клюки. Най-тиражираният от тях е, че двете се изпокарали поради фирмената премия на „ Пайнер “ – „ Певица на годината “.

 

Добричлийката, която бе като абонирана за наградата, се обидила, че приятелката й му отдава прекомерно значение. Галена пък негодувала против „ абонамента “ на Преслава за наградата. Още повече, че последната година, в която добричлийката го получи, не била по-малко сполучлива и за приятелката й. Все отново почитателите надали са не запомнили жеста на Преслава през 2008 година Тогава тя показа наградата си с колежката си на фирмената гала. Няколко месеца по-рано, Галена бе родила огромния си наследник, само че бързо се върна на сцената, което приятелката й очевидно е решила, че заслужава да бъде оценено високо.

 

Другият слух за развалената дружба отпраща към Фики. Както е известно, имаше интервал, в който се говореше, че Преслава и огромният наследник на Тони Стораро са се сближили около дуета си и са повече от другари.

Малко откакто се заприказва за разлъка, Фики се сгоди. Изпълнителят се срещнал със брачната половинка си Гюлджан, от която през днешния ден има две деца на взаимно присъединяване с Галена в чужбина. Тъкмо Мама Ураган тогава го окуражила да заприказва Гюлджан. По-късно Галена и мъжът й Стефан кумуваха на сватбата на младите влюбени.

 

Дали някой слух за разрива сред Преслава и Галена се приближава до истината и кой тъкмо, остава тайнственост. Двете все споделяха, че не са се карали, просто са се отдалечили. Само че усещане правеше, че дружбата им, която умиляваше почитателите и устояваше на интриги и злословия, завърши за дълго време. Днес другарството им е възобновено и напълно скоро ще блеснат още веднъж една до друга в клип към новия си дует. Нищо чудно Мама Ураган да се появи като гост-звезда на концерта на Преслава в зала „ Арена Армеец “ през есента.

Инфо: Уикенд

Тагове: Преслава Галена приятелство певица дуетна песен клип Фики Стораро Гюлджан
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР