Макар отдавна да не сме виждали любимия ни пират в

...
Макар отдавна да не сме виждали любимия ни пират в
Коментари Харесай

Какво си пожела Джони Деп за 2021 г.

Макар от дълго време да не сме виждали обичания ни корсар в нови филми, името Джони Деп се спрягаше през цялата 2020 година

Оказа се, че времената са едни от най-тежките освен за нас, само че и за артиста. Както в персонален, по този начин и в професионален проект.

Последният мотив да чуем за него беше загубата му против английския таблоид The Sun поради публикацията, в която го нарекоха " бияч на съпруги ".
 Джони Деп, The Sun, Амбър Хърд и делото за клюка против таблоида
Джони Деп пред съда: Амбър Хърд е страшилище

Кой е бил насилникът във връзката им

Малко след съкрушителния удар на The Sun в съда, артистът понесе още една загуба - от Warner Bros. най-учтиво го помолиха да се откаже от ролята на Гринделвалд във " Фантастични животни ", който би трябвало да излезе на огромен екран през 2022 година
 Джони Деп,
Защо Джони Деп напуща " Фантастични животни "

Лошо развиване

Нищо чудно, че в празничното си благопожелание в Instagram, той изрази вярата си за една по-добра 2021 година

Това е второто му персонално послание, откакто показа с почитателите, че се отхвърля от ролята на Гринделвалд, припомня MSN.

А на черно-бялата фотография е фронтменът на Pogues - Шейн Макгоуан. Кадърът е от снимачната площадка на документалния филм Crock of Gold, който Деп продуцира. Дано лентата му донесе по-добри времена най-малко в професионален проект.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР