Макар отдавна да е ясно, че Галена и Азис, са

...
Макар отдавна да е ясно, че Галена и Азис, са
Коментари Харесай

Галена и Азис позволиха страстта им да изригне насред сцената

Макар от дълго време да е ясно, че Галена и Азис, са близки другари, сякаш двамата си разрешиха да пресекат границите на почтеното другарство на турнето в Щатите. Тези дни Мама Ураган и Кралят на попфолка пяха с Меди пред българските общности в Лас Вегас и Чикаго, увивайки тела и преплитайки ръце пред почитателите си. В разгара на един от купоните, двамата даже се целунаха по устните.

 

От видеата, качени в обществените мрежи почитателите им остават с усещането, че до момента в който извършват дуета си „ По, по, по “, страстите им ескалират. Галена и Азис придвижват пристрастеността на лирическите си герои от шлагера на сцената. Докато Азис прегръща колежката си, заравя лице в тила й, гали я и даже си разреши да постави длан на задните й елементи. Ако не се знаеше за интимните желания на Азис, като нищо до момента да беше тръгнал слух, че двамата имат връзка.

 

Не е изключено да е бил благоразположен от оскъдната блестяща рокля, представляваща бюстие и пола, свързани с лента, с които Галена се показа на сцената. Останалите тоалети, които певицата облече по време на изявите си в Щатите, също бяха кой от кой по-изрязани.

Тя също не отстъпи на сътрудника си по ласки, с които обсипваше лицето му, до момента в който пееха в дует, а понякога се сгушваше в прегръдката му. Добре, че мъжът на Галена – предприемачът Галин Атанасов не е ревностен, или най-малко не е имал мотив досега да показва това си чувство…

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР