Макар още в края на миналия октомври да стана ясно,

...
Макар още в края на миналия октомври да стана ясно,
Коментари Харесай

Димитър Рачков и половинката му с първи общ кадър

Макар още в края на предишния октомври да стана ясно, че Димитър Рачков и плеймейтката Анита Димитрова са сантиментално обвързани, двамата избират да пазят ревниво персоналното си пространство, ловко заобикаляйки всички любопитни очи. Така да вземем за пример до момента те не са споделили в обществените мрежи нито един собствен общ кадър, с който да засвидетелстват възприятията си един към различен.

За сметка на това обаче, различен човек го стори вместо тях... По мотив вчерашния епизод, отбелязващ финала на първия сезон на " Забраненото шоу на Рачков ", преди часове Стефан Николов, добил известност с присъединяване си във " VIP Brother ", разгласява в своята персонална Инстаграм страница фотография, на която комикът и половинката му за първи път стоят един до различен, въпреки и паралелно до самия Стефан и неговата обичана Гала, взела присъединяване в последния епизод на предаването. На изображението, озаглавено " Обикновена неделя вечер ", четиримата театралничат прегърнати през раменете, усмихвайки се към фотографския обектив.

Анита, която още от старта на шоуто нееднократно бе част от публиката в студиото, се бе спряла на комбинацията от тесни бели дънки, същия цвят блуза с надълбоко деколте и яркочервено сако за специфичната вечер, до момента в който водещата на утринното токшоу " На кафе " бе избрала рокля с черна дантела и тюл.

За връзките сред Димитрова и Рачков, който е с 27 години по-голям от нея, се заприказва за първи път в разгара на лятото през 2020 година, когато тя го придружи на тържеството по случай 51-ия рожден ден на брачната половинка на Маги Халваджиян - Кремена. Тогава, въпреки да се появиха дружно, двамата избягваха контакт между тях. Няколко месеца по-късно обаче артистът обществено разгласи, че са дружно, с което публично удостовери слуховете за романса им.

Откровението си Рачков направи от сцената на зала " Арена Армеец " по време на своето зрелище, което през днешния ден към този момент прерасна в предаване на дребния екран.

" От 6 месеца пребивавам с плеймейтка. Снощи желаех да я гушна, а тя ми сподели: " Остави ме, чета новата конституция ", сподели тогава той, до момента в който обичаната му бе в публиката, настанена във VIP ложата.

Анита Димитрова е от Хасково. Участва в родното издание на състезанието за най-сексапилни девойки " Мис Плеймейт " през 2017 година. Макар на пръв взор да наподобява нежна, стегнатата си фигура в действителност поддържа с тренировки по бокс.

С Димитър се срещат през октомври 2019 година, а мястото на срещата им е снимачната площадка на музикалното видео към песента " Ние " на братя Аргирови, в което вземат участие още Иво Аръков, Криско и Рафи. Твърди се, че нещата сред тях стават съществени едвам четири месеца по-късно. През февруари т.г. редица български медии писаха, че двамата са заживели под един покрив (още едно нещо, което сегашните думи на Рачков засвидетелстваха), а малко по-късно потегли мълвата, че Димитрова е срещнала половинката си със своето семейство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР