Макар неотдавна да лъснаха кулинарните неумения на Теодора Стефанова в

...
Макар неотдавна да лъснаха кулинарните неумения на Теодора Стефанова в
Коментари Харесай

Берлускони остави врачката си без стотинка наследство

Макар наскоро да лъснаха кулинарните неумения на Теодора Стефанова в кухнята по време на присъединяване й в „ Черешката на тортата “, гостите й баскетболният треньор Людмил Хаджисотиров – Удо, дизайнерката Анджелика Раджаб, певицата Петя Буюклиева и ергенът Виктор Стоянов я поглезиха с най-високата оценка и от вежливост й дадоха 10.

 

В същото време бяха подложени на логореята на Стефанова, която им изпълни главите на тематика извънземни цивилизации, чипиране на човечеството, безкрайните опити на Илон Мъск, срещата ни с роботите и борбата с тях, която щяла да продължи няколко години. „ Най-важното “ й знамение бе, че един ден страната ни ще има министър-председател с изкуствен интелект и асистенти. След неуместен въпрос от страна на певицата, Стефанова несъмнено не й отговори, а мина на тематика енергийни вампири, които били непрестанно измежду нас.

Излишно е да преразказваме цялата й излагация в „ Черешката на тортата “, защото в този материал иде тирада за сякаш пророческите качества на Стефанова, която демонстрира първите си такива м детските си години, до момента в който живеела при баба си и дядо си в старозагорското село Голям дол.

 

Била едвам 5-годишна и играела на национална топка, когато едно от момчетата я цапардосало по главата с умряла котка. В продължение на три години Теодора заеквала от боязън. За завръщането на естествения й диалект помогнала майка й Калина, която към този момент не е сред живите, само че приживе имала ясновидски и лечебни умения.

 

През 1984 година Стефанова претърпяла тежка злополука, която я довела до кома, траяла цели 11 денонощия. Оцеляла като по знамение. Във времето, в което Теодора била в кома, майка й посетила Ванга, която й предсказала, че щерка й ще оцелее и ще се прочуе като феномен. Ясновидката на Берлускони твърди, че по този начин се и случило – свързала се със създание от планетата Ванфим на име Унилсън, което общително й нашепвало къде, по кое време и какво ще се случи.

 

При все, че сякаш бе доста близка с някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони, тя не получи пукната пара завещание от него след гибелта му. Към днешна дата тя към този момент се показва като Дора и желае нов шанс в живота. Това, което обаче пропуща да спомене, е че май изкарва прехраната си зад граница не като състезателен коментатор в телевизия на Берлускони, а като шивачка. Това единствено по себе си приказва какъв брой е добра в гаданията.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР