Макар настоящият сезон на Като две капки вода“ по Нова

...
Макар настоящият сезон на Като две капки вода“ по Нова
Коментари Харесай

Гласят Галена за „Капките“ догодина

Макар актуалният сезон на „ Като две капки вода “ по Нова тв към момента да не е завършил, към този момент е явен първият участник, с който ще се водят договаряния за изданието на шоуто следващата година. Фолкзвездата Галена е получила покана непосредствено в ефир по време на присъединяване й във вечерта на българските дуети предишния понеделник.

 

В рамките на по-малко от минута предишния понеделник бяха разкрити две досегашни секрети от кухнята на шоуто. Едната е, че в този момент се приготвя и нов сезон на предаването – 13-и следващ за тринадесетте години от съществуването си. Никое друго предаване в актуалната българска телевизия не е имало толкова кондензиран живот, с изключение на „ Биг Брадър “ с всичките му вариации.

 

Другата звезда, за която от предаването оповестиха публично, че ще водят договаряния, е Галена. Това е същински казус, поради обстоятелството, че досега участниците се обявяваха директно преди старта на съответния сезон или даже ставаха ясни едвам в първия епизод. Този път обаче правилото бе нарушено.

 

Във вечерта на дуетите, Галена бе поканена, с цел да изпее дружно с любимеца за победа Владимир Зомбори своя шлагер с Азис „ По-по-по “. Двамата се показаха удивително на сцената и незабавно след осъществяването им водещият Димитър Рачков я предложения публично в Капките за идващия сезон. Макар Галена да нямаше по какъв начин да отговори със същата етикеция и решителност, не отклони поканата, а му отговори този, който му суфлира, да й се обади отново.

 

Това бе намек, че чака покана персонално от продуцента на шоуто Маги Халваджиян, а не от водещия Димитър Рачков. Комикът пък на собствен ред реши да замаже ситуацията, заявявайки, че това е вътрешният му глас. В последна сметка обаче стана ясно, че предаването имат интерес към присъединяване на фолкзвездата, а самата тя е подготвена да разиска офертата на четири очи.

 

За момента не може да се каже дали двете страни ще стигнат до съглашение, само че сигурно, в случай че Галена влезе в шоуто, ще има надалеч по-добри шансове да събере аплодисменти от публиката спрямо колежката й Мария, която тази година се вихри на сцената, само че с извънредно мижав триумф. Дори когато журито я хвали, феновете я приземяват на дъното на класацията, надявайки се, че Мария един път вечно ще осъзнае, че флиртът й с музиката не се получава.

 

Ако не друго, то Галена най-малко може да пее. Тя към този момент е приемала присъединяване в музикално-развлекателен формат, само че в „ Гласът на България “ по bTV, където бе част от журито два сезона. Почти е несъмнено, че Халваджиян няма да размени приятелката си Хилда Казасян, с която работи от време оно.

 

Иначе дуетът им със Зомбори се получи доста добре. Както нормално артистът бе на високо равнище и въпреки журито да не го сложи преди всичко, публиката компенсира с вота си малко по-ниските оценки за него. На финала по традиция Зомбори стана победител за вечерта и за следващ път получи за подарък автобиографията на Маги Халваджиян.

Звездата от сериала „ Вина “ към този момент би трябвало да е събрал цяла серия от тази книга. Дано да има на кого да я подарява!

Инфо: Уикенд

Тагове: Маги Халваджиян Владимир Зомбори Галена Алисия Като две капки вода хилда казасян Мария
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР