Макар на международните пазари Mercedes-Benz да е лидер след луксозните

...
Макар на международните пазари Mercedes-Benz да е лидер след луксозните
Коментари Харесай

„Силвър Стар Моторс” иска да измести BMW от върха в България

Макар на интернационалните пазари Mercedes-Benz да е водач след първокласните марки, това у нас е отдавнашно минало, като водачество е непокътната територия за BMW от много години към този момент. Но новият представител на Mercedes се закани да промени статуквото до 2 години. Един от методите да стане това е възстановяване на следпродажбеното обслужване. В България аварийните елементи се доставят към този момент пет дни в седмицата от Германия, като са въведени процеси за надзор на качеството.

„ Силвър Стар” също по този начин си слага за цел да завземе по-голям пазарен дял при търговията с използвани коли, като предлага модели на склад, непосредствено доставени от Daimler AG, като „ Силвър Стар” и производителят подсигуряват за пробега и положението на автомобила пред клиента.

Групата „ Силвър Стар” се ръководи и съставлява от Ролф-Юрген Заерле, изпълнителен шеф и член на борда на шефовете. Г-н Заерле има близо тридесет годишен опит с марката Mercedes-Benz. Той идва в България, откакто четири години е управлявал активността на Генералния дистрибутор на Даймлер АГ в Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна Гора.

Към днешна дата „ Силвър Стар” има построени и изцяло функциониращи структури с 340 чиновници. Сроковете за доставка са унифицирани с тези на европейските пазари. „ Силвър Стар” предлага атрактивни стратегии за назад изкупуване, с което клиентите са облекчени при покупката на нов автомобил.

Продажбените и сервизните центрове се резервират същите, с което компанията се възползва от преимуществото да посреща своите клиенти на създадени към този момент местоположения. Всеки ритейл се отличава със личен търговски знак, като употребява имената „ Силвър Стар София”, „ Силвър Стар Пловдив” и „ Силвър Стар Варна”. В градовете Бургас и Русе компанията се съставлява от оторизирани сътрудници – „ Дарс Ауто” и „ Евро Старс”.

Генералният дистрибутор започва активността си при започване на април и възнамерява да приключи годината с над 1000 продадени автомобила от всички дивизии на групата.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК.

Четете още:

Porsche може да се откаже от дизела

Insignia GSi е по-бърза от предходната Insignia OPC на „ Северната дъга”

OPEC се уплаши, планува 266 млн. електрическия автомобил през 2040 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР