Макар на 3 декември Лора Караджова да навърши 40 години,

...
Макар на 3 декември Лора Караджова да навърши 40 години,
Коментари Харесай

Лора Караджова се пенсионира, чукна 40


Макар на 3 декември Лора Караджова да навърши 40 години, твърди, че възрастта по никакъв начин не я тормози, защото към момента се усеща млада по дух. Категорична е, че и вътрешно, и външно, се усеща ужасно.

 

Щерката на Данчо Караджов означи празника си в компанията на приятелите и фамилията й в Банско, където възнамерява да остане цяла зима. Тя е в най-популярния ни зимен курорт през целия зимен сезон, защото обожава сноуборда и ските.

 

Нямала никакво предпочитание да отбелязва рождения си ден, защото била прекомерно изтощена от събирания, само че околните й я убедили. Твърди, че занапред се е посветила на фамилията си и кариерата й към този момент е на назад във времето. Тя внезапно изгуби ентусиазъм да твори песни, откогато роди сина си преди две години и половина. Не пропуща да означи, че настоящият сега музикален жанр по никакъв начин не й подхожда.

 

И въпреки всичко не счита да се отхвърля от сцената, само че единствено времето ще покаже дали ще успее да пробие още веднъж измежду толкоз млади и напористи реализатори. Ако не друго, то не може да се означи, че най-малко персоналният й живот потръгна без спънки. Щастлива е до сегашния си мъж – диджеят Марсел Рохас, който се грижи безрезервно освен за общото им дете, а и за щерка й, която е от предходната й връзка.

 

Припомняме, че двамата се сгодиха в края на 2019 година, само че пандемията осуети проектите им за женитба и към момента не са сключили брак.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР