Макар на 13 декември Меркурий да влезе в ретрограден период,

...
Макар на 13 декември Меркурий да влезе в ретрограден период,
Коментари Харесай

Ева Веселинова не се доверява на астролози

Макар на 13 декември Меркурий да влезе в назадничав интервал, който ще продължи до 2 януари, Ева Веселинова въобще не се тормози от този факт, нито пък счита, че би трябвало да преценява живота си с него.

 

Бившата панелистка на Гала е безапелационна, че всеки самичък гради живота си и събитията в него са авансово написани. Признава, че не се е допитвала до астролози даже за раждането на децата си, както вършат редица известни персони.

 

След като близнаците към този момент потеглиха на ясла, Ева Веселинова се оглежда за място в малкия екран, само че за момента няма уместно. Тя обаче не желае да се върне в „ На кафе “, където работеше преди да излезе в майчинство, тъй като връзките им с Гала, са обтегнати до краен лимит.

 

Междувременно русокоската се занимава с инфлуенсърска активност и съвсем всеки пост в персоналния й профил в Инстаграм към този момент е с рекламна устременост. Рядко приказва обаче за бащата на близнаците Борис и Стефания. Отбелязва единствено, че на инат на писанията, мъжът й е млад, хубав, добър, любящ, безрезервен и целенасочен и това е всичко, от което има потребност. Той обаче нито е женен продуцент, нито паралия и няма тайнствени благодетели.

 

Любимият работи в Министерство на вътрешните работи и защото е почитан чиновник се разписва против заплата в размер от 3 500 лева, която при разкрити закононарушения и спомагателни бонуси, скачала до 5-6000 лева

Автор: Уикенд

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР