Макар мнозина да си мислят, че японците се славят само

...
Макар мнозина да си мислят, че японците се славят само
Коментари Харесай

Тайната на слабите японки: супа с кюфтета и краставица

Макар мнозина да си мислят, че японците се славят единствено по метода на подготвяне и сервиране на суши, те са факири и във връзка с приготвянето на различни супи.

Всички те се подготвят с потребни съставки, комбинацията сред които е тайната за тънката талия на японките. Характерното е, че японските супи винаги се сервират топли и постоянно при изработката им се употребява бульон Даши, който в действителност е главният японски бульон.

Другото, което е значимо да знаете, в случай че желаете да изненадате сътрапезниците си с хубава японска вечеря, е че супите, наричани ширу, постоянно се сервират в самостоятелни купи (за разлика от общото плато от суши) и се сервират от дясната страна на индивида, който ще ги употребява.

А в случай че желаете напълно да спазите японския етикет, би трябвало да си закупите и специфични порцеланови лъжици, които са много по-дълбоки от тези, които използваме в всекидневието си, и в това време доста по-удобни, когато се постанова да консумираме супи или други течни ястия.

Ето по какъв начин елементарно можете да си приготвите чорба по истинска японска рецепта, като множеството артикули можете да закупите от профилираните азиатски магазини.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР