Макар Междуречки да придружава любимата си навсякъде, включително на телевизионните

...
Макар Междуречки да придружава любимата си навсякъде, включително на телевизионните
Коментари Харесай

Мария Илиева се омъжи?

Макар Междуречки да съпровожда обичаната си на всички места, в това число на телевизионните й изявленията, изрично отхвърля негови фотоси да се появяват в общественото пространство. Изпълнителката крие и лицето на дребната София, въпреки че няма терзания да демонстрира в медиите батко й. Явно условието за поверителност е на Александър. При тази загадъчност надали някой чака двойката да разгласи обществено своята женитба. Халката обаче е знак, че Мария най-вероятно е сменила фамилното си състояние.

 

Проверка откри, че въпросното украшение много от дълго време украсява ръката на певицата, единствено че никой до момента не му е обърнал внимание. То може да се забележи на фотоси още от 2020-а. По това време звездата към този момент би трябвало да е познавала Александър, защото в средата на идната година на бял свят се появи тяхната щерка.

 

Певицата нееднократно е споделяла, че връзката й с младия предприемач се е развила доста бързо. Било е обич от пръв взор. Не им било нужно доста време, откакто се срещнали, с цел да заживеят дружно, а щерка им София е плод на тази бурна и щастлива обич. Едва ли някой би се изненадал, в случай че се окаже, че при тези горещи усеща двойката е решила да се разпише в гражданското, изключително когато е станало ясно, че детето е напът. Първата фотография, на която халката ясно се вижда в обществените мрежи, е правена в Съединени американски щати, където Мария стартира да прекарва месеци наред, откакто се срещна с Александър. Нищо чудно двамата да са сключили брак, с цел да им е по-лесно да пътуват дружно зад океана.

 

Разбира се не се изключва и разновидността Мария Илиева сама да си е купила халката, както преди години си бе купила диамантения пръстен, който мнозина сметнаха за годежен. И до през днешния ден той стои на безименния й пръст, тъкмо до халката.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР