Макар Марин льо Пен да твърди, че е уморена от

...
Макар Марин льо Пен да твърди, че е уморена от
Коментари Харесай

Марин льо Пен: В лагера на Ерик Земур има няколко нацисти

Макар Марин льо Пен да твърди, че е " изтощена от звука и яростта " на провокативното си минало, крайнодясната кандидатка за президент на Франция нападна противника си Ерик Земур, заявявайки, че измежду поддръжниците му има " няколко нацисти ".

В изявление за Le Figaro льо Пен отхвърли кандидатурата на Земур, като уточни, че поддръжниците му са комбинация от маргинални фракции от предишното на личната ѝ партия, " които влизаха и излизаха с доста съмнителни персонажи ".

" Там има традиционалисти католици, езичници и няколко нацисти ", добави тя.

Льо Пен провежда първия си огромен протест в събота в Реймс, а ще събира поддръжници в същия ден в Лил. Съперничещите си претенденти влязоха в яростна конкуренция за постигане до втория тур на президентските избори във Франция през април, като водят акции с твърди антиимиграционни платформи.

Льо Пен понесе удар в рейтинговите изследвания, откакто Земур разгласи кандидатурата си, само че тя към момента води със 17% против 13% за Земур, съгласно данни на Politico. Включването на журналиста в конкуренцията разреши на льо Пен да се презентира като по-разумен и по-малко нападателен представител на националистите.

Марин льо Пен също по този начин съобщи, че това е последната ѝ президентска акция, само че че ще продължи да се занимава с политика, в случай че и този път не завоюва.
 Марин льо Пен осъди неналичието на френския байрак на Триумфалната арка
Марин льо Пен осъди неналичието на френския байрак на Триумфалната арка

Само знамето на Европейски Съюз уважи началото на шестмесечното председателство на Париж на блока
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР