Макар мъжете да поставят всички жени под общ знаменател, ние

...
Макар мъжете да поставят всички жени под общ знаменател, ние
Коментари Харесай

Мъжете делят жените на 4 групи, в коя от тях сте вие?

Макар мъжете да слагат всички дами под общ знаменател, ние носим своята неповторимост и характерност. Затова и методът, по който наподобяват другите дами в очите на мъжете зависи от характера им, както и от това какъв вид държание и отношение показват те по отношение на себе си и околния свят. Все отново, въз основата на професионалния си опит и наблюдения, психолозите съумяват да изведат четири съществени типа дами. Вижте към кой от тях принадлежите вие:

Жена единствено за секс
Тези дами притеглят мъжкото внимание като магнит поради забележителния си съблазън. Сред обичаните им тоалети и аксесоари са късата пола, дълбокото деколте, сочните устни, яркия грим, транспарантните материи, аленото червило. Поведението им е свободно и разкрепостено. Те са рисковано настроени към света и обожават опитите във всевъзможен смисъл на думата. Обичат мъжете и не крият това. Трудно се задържат при един сътрудник поради склонността си към невярност. Те са прочувствени, занимателни и забавни. Лесно се палят, само че и бързо им минава. Ако сте от този вид и желаете да задържите мъжа до себе си, укротете прекомерната си половост, поучават специалистите.

Студена и затворена жена
Ако би трябвало да опишем накратко този вид дами, това ще бъдат: студено лъчение, съществено лице, сиво облекло. Тези дами не обичат цветните облекла, а усмивката постоянно отсъства от лицето им. Те рядко ще отвърнат на усмивката ви с усмивка и постоянно ще ви подминат, без да отвърнат, даже и с взор, на поздрава ви. Хладното им държание отблъсква хората от тях, по тази причина и рядко ще ги видите в компанията на другари. В очите на мъжете наподобяват като непоколебим преподавател, което на подсъзнателно равнище ги принуждава да съблюдават избрана отдалеченост от нея. Често пъти срамежливите дами в началото биват бъркани с този вид дами, което е прекомерно неправилно. Затова в никакъв случай не бързайте да си вадите умозаключение за някого от пръв взор или да се ръководите от мнението на другите за него. Защото зад черупката на свенливостта и студенината може да се крие същинско богатство.

Властна и конфликтна
Този вид дами обичат да показват състояние в обществото, както и висок обществен статус. Често пъти излъчват пренебрежителност и обичат да командват останалите. Считат себе си за повече от всеки различен, а домогването им до по-висок пост на работно място постоянно за тях е фикс концепция. Амбициозни са и мъчно се отхвърлят от желанията и задачите си. Понякога са безжалостни и безсърдечни. Трудно отстъпват от позицията си и постоянно влизат в спор. Трудно търпят мнение, друго от тяхното. Обичат да се постановат и да управлява. Заради сприхавия си характер подобен вид дами постоянно остават сами в живота си.

Жена за сериозна връзка
Това е дамата фантазия за всеки мъж. Тя притегля освен очите, само че и душата. В такава жена елементарно можеш да се влюбиш и мъчно да забравиш. Тя постоянно е положителна, усмихната, сърдечна и подготвена да протегнат ръка на всеки в потребност. Тя е женствена, любяща, великодушна, доброжелателна и очарователна. Грижовна е и постоянно се интересува от настроението на обичания мъж. Такава жена заслужава сътрудник, който да я оцени почтено. Този вид нежни създания избират облекла в пастелни и топли цветове. Те елементарно позволяват хората до себе си и постоянно страдат поради прекомерната си добрина. Такава жена не е за изпускане, стига да знаеш по какъв начин да се отнасяш към нея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР