Макар и за кратко да влязоха във фокуса на медиите

...
Макар и за кратко да влязоха във фокуса на медиите
Коментари Харесай

Бюджетът за разработка на Detroit: Become Human е около $35 млн.

Макар и за малко да влязоха във фокуса на медиите не с нещо, което е обвързван с видеоигрите, Quantic Dream интензивно работи по завършването на Detroit: Become Human, която би трябвало да се появи по-късно тази година като ексклузив за PS4. Освен това, от материал в Le Monde разбираме освен това за парите, с които разполага студиото за разработка на заглавието: към $35 милиона, което не звучи толкоз доста, в случай че се съпостави с други огромни ААА заглавия. От материала на френската медия разбираме също по този начин за какво студиото е толкоз дълги години желан сътрудник на Sony. Ето едно число: 5.3 млн. В толкоз копия се е продала Heavy Rain от излизането си до момента. Едно много обичайно показване за сингъл синематична игра.

Що се отнася до упоменатото влизане във фокуса на медиите на студиото на Дейвид Кейдж, то може би става дума за оня вид сензационалистични материали, които някои медии толкоз обичат. Отнася се за материал в Le Monde, съгласно който в студиото царува нагнетена конюнктура, дух на сексизъм, неприятно отношение към чиновниците от страна на висшия мениджмънт, както и обвинявания към Кейдж, че е хомофоб и расист. Дейвид Кейдж се намеси по-късно, правилно не изключително удачно, само че по-късно пристигна отговор и от самото студио, а в това време журналистът написал публикацията остана без акредитация от Sony.

Дали има нещо правилно в това и до каква степен то е истина, надали ще разберем, само че PressA2Join напомнят, че през 2015 Елън Пейдж, звездата от Beyond: Two Souls подава правосъден иск против Sony, поради това, че Quantic основали изцяло гол модел за героинята ѝ, която играе в ексклузива на Sony. Настоящата история намирисва леко на черен PR (все отново тази година студиото точно издава нова игра, след тригодишно безмълвие – задоволително време за всеки неудовлетворен да изкаже своята истина), а може и да не е. Тъй като обаче тя няма директно отношение към видеоигрите, ще гледаме да не ви занимаваме към този момент с нея.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР