Макар и Великобритания да беше дом на щам на коронавируса,

...
Макар и Великобритания да беше дом на щам на коронавируса,
Коментари Харесай

Носенето на маски скоро ще бъде въпрос на лично решение във Великобритания

Макар и Англия да беше дом на вариант на ковид, който за известно време тревожеше огромна част от международните водачи и държавни управления, а към момента страната да изпитва усложнения с имунизирането на огромна част от дейното население, съгласно националните оценки трендовете за битката с вируса са „ доста позитивни “, заради което английският министър разгласи, че наложителното условие за носене на защитна маска за лице отпада този месец.

Правителството на страната се надява да отстрани останалите законови ограничавания на 19 юли, а разпоредбите за битка с вируса ще се трансфорат във „ въпрос на персонален избор “, сподели Робърт Дженрик в неделя по Sky News.

“Ще пристигна друго време, в което ние като самостоятелни жители ще вземаме тези решения, вместо държавното управление да ни подрежда какво е наложително да вършим всички “, разяснява той.

Премиерът Борис Джонсън ще дефинира пътя напред през идващите дни, сподели той в предаването на Тревър Филипс в неделя. От Sunday Telegraph по-рано оповестиха, че Джонсън е подписал поредност от ограничения за това по какъв начин страната ще живее с ковид, в това число премахването на наложителното носене на маска.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР