Макар и вече залязващ, Кубрат Пулев успя да обере парите

...
Макар и вече залязващ, Кубрат Пулев успя да обере парите
Коментари Харесай

Кобрата обра парите на балъците

Макар и към този момент залязващ, Кубрат Пулев съумя да обере парите на балъците, които към момента му имат вяра, че е кадърен за огромния бокс. Зрелищното шоу, което Кобрата даде обещание на боксовата церемония в „ Арена София “, в реалност се оказа цялостна досада.

 

Около 6000 души се хванаха на въдицата му да изгледат посредствения му мач с украинеца Игор Шевадзуцкий, приключил с изцяло предстояща и безлична победа на нашенеца. Според груби сметки приходите от билети възлизат на стойност към 700 бона.

 

Най-големите баровци се бръкнаха с 500 лв. за място във ВИП ложата, само че в последна сметка не видяха нищо забавно в мача на Кубрат Пулев, сякаш гвоздея на боксовата церемония вечер в софийската сцена. Останалите цени на билети варираха от 30 до 150 лева Всички тези пари отидоха напразно.

 

„ Това си беше грабеж. Скучен мач тромави и залитащи придвижвания, обятия и танци, чак в последния рунд си размениха няколко крошета ”, разясняват в действителност разбиращи от спорта. Някои по-критични от тях даже настояват, че дилетантите на шампионата „ Странджата ”, който се организира неотдавна у нас, са предложили по-вълнуващ бокс от този на Пулев и Шевадзуцкий.

 

Оправданията за пропадналия шампионски мач с Махмуд Чар за регулярната купа на WВА няма по какъв начин да заловен дикиш пред ценителите на бокса у нас. Истината е, че 42-годишният Кубрат към този момент е изнемощял и не става за касови мачове, по тази причина му мъкнат противници като Шевадзуцкий за пушечно месо.

Нищо чудно, че украинският Хълк, показан от самия Пулев като твърд и мощен боксьор, се оказа елементарен 130-килограмов бидон. Извиканият на пожар Шевадзуцкий беше като боксова круша на кръга, където имаше всичко друго, само че не и обещаното представление. Там единственото впечатляващо се оказаха цицорестите мадами, които подвигаха табелите за рундовете.

Липсата на каквато и да е конспирация се чете и от съдийското решение. Тримата рефери дадоха безусловно едни и същи резултати – 117:111 точки.

 

За да замаже очите на почитателите лаици в бокса, Кобрата както нормално го удари на национализъм. Пулев излезе за багра под звуците на гайди и песента на Стефка Съботинова „ Притури се планината ” за кеф на народа в залата.

 

„ Противникът не беше на моето равнище, само че беше неуместен ”, сподели самият Кубрат незабавно след гонга в контраст на помпозните му думи преди багра.

 

Интервюто на Кобрата бе прекратено от Махмуд Чар, който цъфна на кръга с превързан бицепс. Ливанецът с немско поданство изобщо не се впечатли от видяното и сподели непосредствено в очите на Пулев, че мачът е бил слаба ракия. „ Кубрат, с нищо не сподели, че си заплашителен! Обещавам ти, че през септември или октомври ще се бием за международната купа и ще те победя ", закани се Чар на фона на освиркванията от публиката.

Инфо: Уикенд

Тагове: Кубрат Пулев Игор Шевадзуцкий Стефка Саботинова Махмуд Чар боксов мач лаици
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР