Макар и вече на 30 години, голямата щерка на Христо

...
Макар и вече на 30 години, голямата щерка на Христо
Коментари Харесай

Щерката на Камата вее бомби на плажа в Маями

Макар и към този момент на 30 години, огромната дъщеря на Христо Стоичков продължава да събира мъжките погледи. Мика Стоичкова сподели апетитни форми на плажа в Маями, като в фотосите си особено акцентира на наличието в горнището на банския си. Близки до фамилията издадоха, че разведената Мика вее цици на плажа съвсем всеки ден.

По-рано предходната година стана ясно, че Мика се е разделила с годеника си Айкут. Двамата живяха дружно известно време, и даже имат щерка. Само че в последна сметка щерката на Стоичков го изпъди – съгласно слуховете поради невярност, и му върна годежния пръстен. Говори се, че Мика към този момент има нова връзка, този път с млад и проспериращ експерт от бранша за компютри и високи технологии.

Христо Стоичков също имаше мотив за наслада тези дни. Той получи премията „ Златен Емис “ на телевизия „ Унисисион “ за разпространение на футбола. Последната година беше доста мощна за Камата, който направи изявленията с най-големите звезди като Роналдо, Мбапе и Буфон, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР