Макар и само 30-годишна, Майли Сайръс има забележителна кариера зад

...
Макар и само 30-годишна, Майли Сайръс има забележителна кариера зад
Коментари Харесай

Майли Сайръс проговори - за кариерата, за промените и за раздялата си с Лиъм Хемсуърт

Макар и единствено 30-годишна, Майли Сайръс има забележителна кариера зад тила си и то още от дете. Певицата е звезда на Disney, детски и поп кумир и какво ли още не. Това идва със своя набор от неповторими наслади и провокации, само че в този момент наподобява, че тя е подготвена да навлезе в друга, доста по-спокойна и уравновесена фаза на кариерата си.
 Последният брой на Vogue - наличен и на брайлова писменост
Голямата изненада на последния брой на Vogue

Значима стъпка напред

В ново изявление за английския Vogue - нейното първо и само огромно изявление след издаването на осмия й албум Endless Summer Vacation - тя разкрива, че може би е подготвена да загърби натоварения метод на живот с турнета, най-малко в обозримо бъдеще.

Говорейки с основния редактор на списанието Джайлс Хатърсли, Сайръс декларира, че за момента сякаш е завършила с обществените аспекти на живота на поп звезда, като това значи, че не можем да чакаме от нея мащабно турне в поддръжка на албума.

" Сякаш мина минута ", сподели тя пред английския Vogue за съвсем деветгодишното си спиране от сцените на стадионите. " След последното  шоу, което направих през 2014 година, гледах на това по-скоро като на въпрос. И аз не мога. Не единствено " не мога ", тъй като не мога е да кажем дарба, само че става въпрос и за моето предпочитание. Искам ли да пребивавам живота си за нечие друго наслаждение или задоволство, с изключение на за моето? ", разсъждава Майли Сайръс.

Последното огромно турне на Сайръс беше в поддръжка на нейния албум от 2013 година Bangerz, по време на което тя имаше концерти в Северна, Централна и Южна Америка, Европа и Австралия през 2014 година

Оттогава тя предприе още няколко турнета, само че те бяха доста по-селективни и по-малък мащаб. Тя изнесе единствено осем концерта в Съединени американски щати за нейния албум от 2015 година Miley Cyrus & Her Dead Petz и е пяла единствено на музикални фестивали като част от най-новото си турне Attention през 2018 година Оказва се, че позицията на певицата по отношение на свиренето и пеенето за големи тълпи се е трансформирала фрапантно.

" Сякаш пеенето пред стотици хиляди хора в действителност не е нещото, което обичам ", споделя тя на Хатърсли. " Няма страст. Няма връзка ", безапелационна е Сайръс. Така че, в случай че сме се надявали, че скоро ще я чуем на концерт на стадион в поддръжка на Endless Summer Vacation, по-добре да не таим напразни очаквания.
 Кара Делевин, изявлението ѝ за списание Vogue и откровенията на модела за зависимостите ѝ
Трънливият път към трезвеността: Кара Делевин за алкохола, за здравия ваучър и за самонараняването

Моделът смъква картите на масата в новото си изявление за списание Vogue

Певицата значително се отдръпна от " машината за ухажване " на почитатели. Тя не направи съвсем никаква реклама в навечерието на издаването на Endless Summer Vacation, избирайки просто да разгласи синглите и албума си посредством персонални изявления в обществените мрежи.

За Plastic Hearts по-голямата част от промоционалната й активност включваше присъединяване в утринни и вечерни токшоута, кавъри на песни на други хора, до момента в който свиреше своите лични. Сега Майли Сайръс разкрива, че няма потребност от целия този звук. 

В момента значително тя прекарва времето си в водене на дневник, другарство с другари: " Аз излизам единствено с гей мъже ", както признава певицата пред английския Vogue, тренировки и дълги разговори със своето гадже Макс Морандо.

Преди няколко лета тя стартира да се среща с Макс Морадо, барабанист на групата Liily и надарен текстописец и продуцент. " Направиха ни среща на сляпо ", споделя тя за това по какъв начин са се срещнали. " Е, беше сляпа среща за мен и не напълно за него ", с усмивка признава Майли, като по всичко проличава, че връзката им се развива отлично.
 106-годишната Апо Уанг-Од от Филипини - най-възрастната жена на корица на Vogue
На 106 години, и на корицата на едно от най-големите списания в света

Красотата и нейните разнообразни проявления и форми

Част от тази огромна смяна, за която Майли Сайръс говори, съгласно певицата е резултат и от високите равнища на публичен надзор, който тя изтърпява като дете звезда в ръцете на нахални папараци и кръвожадни медии. По време на изявлението Сайръс разсъждава върху рецензиите от пресата, които получава, когато е по-млада, изключително по време на нейните " Wrecking Ball "  дни.

" Сега, когато съм по-зряла и по-възрастна, съзнавам какъв брой строго съм била съдена ", споделя тя. " Бях грубо съдена като дете от възрастни и в този момент, като възрастен, съзнавам, че в никакъв случай не бих съдила по този начин сурово едно дете. "

" Въпреки славата, бях единствено на 20 и като всеки 20-годишен си мислиш, че си пораснал, само че в действителност не си. Бях просто едно дете ", не крие Майли Сайръс.

Колкото ѝ огромно да е желанието ѝ да забави темпото обаче, певицата се радва на големи триумфи с стартирането на новия ѝ албум. Нейният сингъл " Flowers " е номер 3 в Billboard Hot 100, макар че беше пуснат през януари и евентуално ще се трансформира в ария на лятото. И сме сигурни, че третият й сингъл, " Jaded ", не изостава прекалено много. Що се отнася до " Flowers ", Майли признава, че песента не е дневник на възприятията ѝ по-скоро няма нищо общо с раздялата ѝ с Лиъм Хемсуърт. Тя просто е желала да направи ария по слух. 

" Написах го по в действителност друг метод. Припевът в началото беше: " Мога да си купя цветя, да напиша името си на пясъка, само че не мога да се обичам по-добре от теб ", разкрива Майли Сайръс. Тъй като обаче по този метод ѝ е звучало освен доста ретро, само че и много песимистично, взема решение в последна сметка да го промени на: " Мога да си купя цветя, да напиша името си на пясъка...и мога да се обичам по-добре от теб. "

Майли Сайръс превъртя стриймванията

Рекордите валят

Сайръс и Хемсуърт се развеждат през 2020 година и макар множеството теории в Twitter, тя е " алергична " към концепцията хората да виждат Endless Summer Vacation или която и да е от нейните скорошни песни, като пряко свързани с тази нейна връзка. " Не бих изтрила историята си и не желая тя да бъде изтрита ", споделя Майли за края на тази 10-годишна връзка. " Интересният живот води до забавно описване на истории ", прибавя тя, обяснявайки, че вижда себе си повече като романист, вплитащ безчет прекарвания във всяка ария.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР