Макар и разведени Саня и Ники Илиев отново са заедно.

...
Макар и разведени Саня и Ники Илиев отново са заедно.
Коментари Харесай

Саня Борисова проговори за събирането си с Ники Илиев

Макар и разведени Саня и Ники Илиев още веднъж са дружно. Само професионални ли са връзките им, питат се в светските среди.

" Никога не е просто секс. Винаги има някакви последици, приятни или недотам и ние би трябвало да сме виновни за дейностите си! Това е надълбоко свързване с другия и не е вярно да гледаме на този акт като на нещо маловажно. “ Това показа актрисата Саня Борисова. Изказването й е предизвикано от наближаващата премиера на новия й филм " Никога не е просто секс “.

Комедията споделя за женската равноправност, чийто сюжет е построен посредством подигравка, жлъч и умерена доза смелост. Продукцията ще ни предизвика да прогледнем по отношение на актуалното отношение към секса и любовта. В лентата с изключение на в обувките на актриса Саня влиза и в ролята на режисьор, а дружно с още една дама си поделят продуцентството. " Бих споделила, че режисурата е по-голямата ми пристрастеност от това да се превъплъщавам в функции, най-малко на този стадий. Сложно е да съчетаеш и трите неща, само че не е невероятно “, добавя Саня пред " България през днешния ден ".

Това е първият филм под режисурата на Борисова. В него ще вземе присъединяване и някогашната половинка на синеоката хубавица - Ники Илиев, на който е отредена занимателна роля. Двамата към този момент имат няколко кино лентата зад тила си, само че този път функциите им са разменени.

" Имаше леко напрежение в първия миг, само че " доста бързо го обърнахме в смешка. Ники беше оптимално предан. Помогна ми със препоръки и ми оказа другарска поддръжка. С него се разбираме прелестно във връзка с работата “, споделя още актрисата и добавя, че колкото и да е мъчно, е доста значимо другарските връзки сред двама души, които са имали връзка, да се запазят.

Въпреки високите градуси на открито Саня не е възнамерявала отмора през лятото. Актрисата най-вероятно ще съчетае потребното с приятното, защото й предстоят фестивали и в страната, и отвън нея, на които ще гостува с новия си филм, чиято публична премиера е на 10 май.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР