Макар и предвиждан като приключенски екшън, филмът по Uncharted се

...
Макар и предвиждан като приключенски екшън, филмът по Uncharted се
Коментари Харесай

Филмът по Uncharted загуби пореден режисьор

Макар и предвиждан като авантюристичен екшън, филмът по Uncharted се обрисува като чиста комедия, в случай че съдим по това, което се случва с работата по него. Планираната за дебют в края на идната година лента загуби трети режисьор за по-малко от година. За това предава Deadline.

Появил се като план преди години, филмът по Uncharted зарадва всички почитатели на Нейтън Дрейк и емблематичната поредност за PlayStation. След дълготрайно безмълвие от страна на продуцентите на кино лентата стана ясно, че диригентската палка ще бъде поета от режисьора на „ Нощ в музея “ Шон Леви. До началото на актуалната година, когато по незнайни аргументи той се отдръпна и неговото място беше поето от друго известно име: Дан Тахтенбърг (10 Cloverfield Lane). Името на Тахтенбърг остана на краткотрайния плакат на кино лентата малко повече от година, когато стана ясно, че и той няма да е режисьор на кино лентата. Новото име на горещия стол беше режисьорът на „ Бъмбълби “ Травис Найт. А в този момент разбираме, че и Найт няма да управлява работата по кино лентата по Uncharted.

Дълго време се спекулираше и към това кой ще извършва ролята на Дрейк. След съществени спекулации по отношение на това, че ролята ще бъде дадена на Марк Уолбърг („ Буги нощи “, „ Последният оживял “, „ Явлението “), стана ясно, че това ще е познатия от филмите за Човека-паяк и „ Капитан Америка “ Том Холанд. Уолбърг би трябвало да взе участие въпреки всичко – в ролята на Съли.

И това не е всичко. Цялата тази неизясненост към кино лентата води до закъснение на премиерата му. Това е в действителност съмнение на Deadline, само че в случай че има нещо несъмнено във кино лентата дотук е, че няма нищо несъмнено, тъй че ще се доверим на медията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР